torstai 20. tammikuuta 2011

Fat Girls Want Look Good ♥

Heijdo Lukijani ! (---: anteeksi kun ei ole paljoa tullut postailtua, mutta jos jatkossa nyt enemmän :) Elikkä, Nyt aijon suurentaa tätä blogia sillä tavalla että lisäilen tänne elokuva ja kirja-arvosteluja, ja niitä on myös tässä postauksessa ! :---)
Eilen kävin katsomassa elokuvan Rare Exports. 
Elokuva Oli Aluksi aikas tylsä, mutta parani loppua kohden huimasti ! Itse tykkäsin/ hiukan pelkäsin niitä alastomia tonttuja, mutta ne oli kyllä aikas hupaisia :D

Eli Nyt Tuossa Tuleepi kuvia Ja mulle tuli tuommoinen jännä idea ja tuossa näkyy tuo sydän Alias tulos :)
Nyt tässä tuleepi minun toissapäivän ostoksiani töttöröö TOKMANNISTA ( :D )Diamanten tuommoinen korvispakkaus missä on 3kpl/paria kultaisia palleroita :)

GarnierinTuommoinen "hygienia pakkaus" eli deodorantti, kasvorasva ja puhdistusgeeli.

Mulle tuli eilen miss mix, ei tilauksena vaan lahja lehtenä :D !
DEMI ! ♥ :D


Hiusväri jonka ostin :)

Noniii Sitten Kirja aiheisiin :D Anteeks kun tää aihe aina vaihtuu niin äly nopee mut ei voi mitään :D
Torey Hayden-Aavetyttö

Jadie ei koskaan puhunut eikä itkenyt eikä nauranut. Kun erityisopettaja Torey Hayden sai selville tytön salaisuuden, ja sai hänet puhumaan, mikään hänen kokemansa ei ollut mitään tähän verrattuna. Jadie oli vankina hirvittävistä muistoista rakentuvassa helvetissä ja opettajalta vaadittiin paljon taitoa saada "aavetyttöä" riivaavat pahat henget karkoitettua.


Tess Gerritsen-Katoaminen

Kuolinsyyttäjä Maura Isles kokee järkytyksen kun hukkuneeksi luultu nainen herää henkiin ruumishuoneella. Sairaalaan päästyään nainen anastaa itselleen aseen ja ottaa panttivankeja sairaalan asiakkaista. Heidän joukossaan on raskaana oleva etsivä, Janet Rizzoli, jonka aika on käymässä vähiin ...

Voitte Lukijani kertoa blogini plussia ja miinuksia, sekä kertoa mitä haluaisitte minun kirjoittavan. :) Kirjoittelemisiin ; Heidi ♥2 kommenttia: